LISELOTTE WATKINS | Top προϊόντα ομορφιάς!

 Η Oriflame Accessories με μεγάλη χαρά αναγγέλλει μία συναρπαστική συνεργασία με την παγκοσμίως διάσημη σχεδιάστρια Liselotte Watkins.  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σουηδία, σπούδασε και ξεκίνησε την καριέρα της στην Αμερική -όπου σημείωσε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα επιτυχία.

Η Liselotte πλέον ζει στο Μιλάνο - κάτι που την τοποθετεί στην καρδιά της διεθνούς μόδας. Παρ’ όλα τα ταξίδια της, ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Liselotte είχε πάντα η Σουηδική της κληρονομιά, έτσι το να επιστρέψει στην Στοκχόλμη για να δημιουργήσει μία αποκλειστική κολεξιόν για την Oriflame ήταν 
σχεδόν δεύτερη φύση γι’ αυτή.

Η Liselotte είναι διάσημη για τα σχέδια της που απεικονίζουν κορίτσια της πόλης με προσωπικότητα. Ίσως σας είναι γνωστή η δουλειά της από κορυφαία περιοδικά μόδας όπως το Vogue, Elle και Glamour όπου τα σχέδια της εμφανίζονται πολύ συχνά. Έχει επίσης συνεργαστεί σε κολεξιόν κορυφαίων οίκων μόδας όπως του Roberto Cavalli και του Marrimeko for H&M.


Το στυλ εικονογράφησης της Liselotte ποικίλει από αυστηρά μίνιμαλ μαύρα και άσπρα σχέδια μέχρι έντονα χρωματισμένα και διακοσμημένα σχέδια. Όταν ξεκίνησε, τα θέματά  των εικονογραφήσεών της ήταν παρμένα  εντελώς από την φαντασία της, αλλά σήμερα προέρχονται κυρίως από φωτογραφίες που τραβάει από κορίτσια στον δρόμο. Αυτό που έχουν όλες κοινό είναι η προσωπικότητα και η έντονη αυτοπεποίθηση, στοιχεία τα οποία είναι συγχρόνως γοητευτικά και αφοπλιστικά.

Η έμπνευση της Licelotte για την αποκλειστική κολεξιόν της Oriflame προέρχεται από ένα συνδυασμό της μόδας, της φύσης και της θηλυκότητας. “Άντλησα στοιχεία κυρίως από την Σουηδική μου κληρονομιά - όπου συναντάς μια ακατανίκητη αγάπη για το καλοκαίρι και την φύση - και την προσωπική μου αγάπη για την εξερεύνηση του στυλ και του ωραίου ντυσίματος. Το τελικό αποτέλεσμα εκφράζει το παιχνιδιάρικο πνεύμα του καλοκαιριού με μια μοντέρνα θηλυκή διάθεση”.

Η κολλεξιόν Liselotte Watkins for Oriflame ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας που είναι η εικονογράφηση των αξεσουάρ και καλλυντικών: Louis Vuitton, Prada, Lanvin, Longchamp, Lancome και M-A-C,που έχουν πρόσφατα ξεκινήσει κολεξιόν υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με διάσημους καλλιτέχνες.

Παρ’ όλο που η Oriflame έχει πάντα το προβάδισμα στο να προσφέρει στους πελάτες της αξεσουάρ τα οποία είναι πάντα στην μόδα και στην σωστή τιμή η συνεργασία μας με την Liselotte Watkins μας πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτή η κολεξιόν όχι μόνο δίνει στους πελάτες μας την δυνατότητα να έρθουν 
σε επαφή με την τελευταία τάση της μόδας στην εικονογράφηση, αλλά να αποκτήσουν πραγματικά αποκλειστικά κομμάτια, πουείναι επιθυμητά σήμερα - και συλλεκτικά κομμάτια αύριο. 


Πούδρα Lisellotte Watkins

Πεπιεσμένη πούδρα με εξαιρετική σύσταση που αντανακλά το φως για αψεγάδιαστη ακτινοβολία. Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ατελειών για λεία, απαλή και ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας.
 6  g.
Κωδικός: 22875
Τιμή: 14,50



Μάσκαρα για όγκο Liselotte Watkins

Μάσκαρα για εκθαμβωτικό όγκο και εντυπωσιακές βλεφαρίδες με ένταση και χωρίς κομπάκια. Περιέχει κερί μέλισσας και θρεπτική προβιταμίνη Β5 για φυσικά υγιή και λαμπερές βλεφαρίδες. 
8  ml.
Κωδικός: 22873
Τιμή: 11,90



Λιπ-γκλος Liselotte Watkins
Super λαμπερό, ημιδιάφανο λιπ-γκλος με απολαυστικό φρουτώδες άρωμα. Φυσικά έλαια κανόλα, σπόροι αγριοτριανταφυλλιάς και έλαιο σπόρων σταφυλιού προστατεύουν και ενυδατώνουν για απαλά χείλη για φίλημα. 
15  ml.
Κωδικός; 22878
Τιμή: 8,90


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting