Ένα πολύτιμο μυστικό για πιο σφριγηλή επιδερμίδα!


Η Monica Bellucci παρουσιάζει τη ΝΕΑ Royal Velvet
 
Για πρώτη φορά, η Oriflame ενώνει τις δυνάμεις τις με την παγκοσμίου φήμης ηθοποιό και μοντέλο Monica Bellucci για το λανσάρισμα της νέας, πολυτελούς αντιγηραντικής σειράς Royal Velvet. Παγκοσμίως γνωστή για τη μοναδική, αιώνια ομορφιά της η Monica Bellucci είναι η ιδανική εκπρόσωπος της Royal Velvet και ζωντανή απόδειξη οτι η χρήση της σειράς αυτής σας βοηθά να αποκτήσετε πιο σφριγηλή, λεία και νεανική επιδερμίδα.

Εμπλουτισμένη με την μοναδική και αποκλειστική φόρμουλα με Μαύρη Ίριδα και μέταλλα μετεωρίτη, η νέα Royal Velvet είναι πιο αποτελεσματική από ποτέ. Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και ενδυναμώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας διατηρώντας παράλληλα τη σφριγηλότητα και νεανική όψη της επιδερμίδας.

Μέσα σε 4 εβδομάδες, σχεδόν τα δύο τρίτα* των γυναικών που τη δοκίμασαν συμφώνησαν ότι η νέα Royal Velvet βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου, μειώνει ορατά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αφήνει την επιδερμίδα ποιο σφριγηλή.

Η Νέα Royal Velvet έρχεται κοντά σας στον Κατάλογο 14, στις 26/9!

Μπορείτε όμως να την αποκτήσετε με επιπλέον έκπτωση 20%!

  • Κάνοντας €20 αγορές στον Κατάλογο 13, κερδίζετε 20% επιπλέον έκπτωση στη Νέα Κρέμα Ημέρας Royal Velvet!
  • Αν έχετε αγοράσει την Κρέμα Ημέρας στον Κατάλογο 14, στον Κατάλογο 15 αποκτήστε την Κρέμα Νύχτας επίσης με 20% επιπλέον έκπτωση!
 *Ελεγμένη αποτελεσματικότητα σε 91 γυναίκες άνω των 40 ετών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting