Σειρά ECOLLAGEN



Είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες θα είστε πάντα έτοιμες για το κοντινό σας πλάνο!


Serum που Μειώνει την Εμφάνιση των Πόρων και των Ρυτίδων Ecollagen [3D+]

2-σε-1 serum που μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των ρυτίδων. Βασισμένο στην αντιρυτιδική τεχνολογία της Ecollagen [3D+], με E-Renew και συστατικά που βελτιώνουν την επιδερμίδα και συρρικνώνουν τους πόρους. Χρησιμοποιείτε μετά την εφαρμογή της κρέμας ημέρας ή νύχτας. 
30  ml.
Κωδικός: 21591
Τιμή: 42,00



Αντιγηραντική Τονωτική Λοσιόν
Προηγμένη σύνθεση τόνωσης η οποία φωτίζει την επιδερμίδα, ενυδατώνει, ξεκουράζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Εφαρμόστε απαλά με βαμβάκι στο πρόσωπο και το λαιμό. Για καθημερινή χρήση μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας. 
200  ml.
Κωδικός: 20273
Τιμή: 18,00


Αντιγηραντικό Προϊόν Καθαρισμού Ecollagen [3D+]

Επαναστατικό αντιγηραντικό προϊόν καθαρισμού που μετατρέπεται από τζελ σε έλαιο σε γαλάκτωμα. Απλώστε το στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να μετατραπεί σε έλαιο, προσθέστε νερό για να γίνει γαλάκτωμα και μετά ξεβγάλτε. Απομακρύνει τους ρύπους, ενυδατώνει και περιορίζει τις λεπτές γραμμές αφήνοντάς την επιδερμίδα σας καθαρή, απαλή και ξεκούραστη. Για καθημερινή χρήση. 
150  ml.
Κωδικός: 20246
Τιμή: 18,00


Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας SPF 15 Ecollagen [3D+]
Δραστική αντιρυτιδική κρέμα που απορροφάται άμεσα με πατενταρισμένο Σύμπλεγμα Τριπεπτιδίων και Υαλουρονικό Οξύ. Ο συνδυασμός των συστατικών ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, ενυδατώνει σε βάθος, αποκαθιστά τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και γεμίζει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους. 
50  ml.
Κωδικός: 20196
Τιμή: 39,00

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών Ecollagen [3D+]

Ανάλαφρη κρέμα που απορροφάται άμεσα με πατενταρισμένο Σύμπλεγμα Τριπεπτιδίου και Υαλουρονικό Οξύ. Μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων, τα πρηξιματάκια και τους μαύρους κύκλους. Η μεταλλική ρολέτα καταπραΰνει και δροσίζει. Χωρίς άρωμα. 
15  ml.
Κωδικός: 20224
Τιμή: 26,00



Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας Ecollagen [3D+]
Ιδιαίτερα θρεπτική αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με ενεργά πεπτίδια που αναζωογονούν την κυτταρική δραστηριότητα+ τη νύχτα. Συμπληρώνει τη δράση της κρέμας ημέρας Ecollagen. Απλώστε την κάθε βράδυ σε καθαρό πρόσωπο. +ex vivo 
50  ml.
Κωδικός: 2129
Τιμή: 39,00

Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας Ecollagen [3D+]
Κρέμα Νύχτας ειδικά σχεδιασμένη για να αποκαθιστά την επιδερμίδα σας και να γεμίζει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους ενώ κοιμάστε. Το πατενταρισμένο Σύμπλεγμα Τριπεπτιδίων ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ θα ξυπνήσετε με απαλή, σφριγηλή και λεία επιδερμίδα. 
50  ml.
Κωδικός: 20213
Τιμή: 39,00


Αντιρυτιδικό Κοκτέιλ Ecollagen [3D+]
Αντιρυτιδικό serum δύο φάσεων με άμεση δράση. Serum με υψηλή περιεκτικότητα Συμπλέγματος Τριπεπτιδίων και Υαλουρονικού Οξέως, ενυδατώνει την επιδερμίδα και γεμίζει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους. Με φυσικά έλαια που αφήνουν την επιδερμίδα υπέροχα απαλή. Χρησιμοποιήστε το πριν από την κρέμα Ημέρας ή Νύχτας για καλύτερα αποτελέσματα. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ειδικά τις ξηρές. Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση. 
30  ml.
Κωδικός: 19893
Τιμή: 42,00



Εντατική Αντιρυτιδική Θεραπεία 4 εβδομάδων Ecollagen [3D+]

Εντατική θεραπεία 4 εβδομάδων με φυσικούς παράγοντες που βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων. 

0  ml.

Κωδικός: 14774

Τιμή: 40,00







Κρέμα Ecollagen Day Cream SPF 15

Κωδικός: 2127

Τιμή: 39,00















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting