Οι τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2011/12



Μαζί με τις τάσεις στη μόδα, από τις πασαρέλες αντλούμε και την απαραίτητη έμπνευση για το μακιγιάζ μας για την σεζόν που ξεκινά. Σήμερα θα δούμε τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ που είδαμε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων και σχεδιαστών, που θα σας δώσουν την έμπνευση για ένα υπέροχο φθινόπωρο και έναν ακόμα πιο glamorous χειμώνα.

1. Φυσικό μακιγιάζ

Έρχεται με κέφι από το καλοκαίρι που μας αποχαιρετά και συνεχίζει ακάθεκτο τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-12. Δεν απορούμε καθόλου βέβαια, αφού το φυσικό μακιγιάζ είναι πάντα της μόδας.
Γρήγορο, εύκολο, φυσικό και φρέσκο δεν ταίριαζε ποτέ άλλοτε τόσο πολύ με το γενικό κλίμα της εποχής καθώς εκφράζει την γενική τάση για απλότητα μέσα σ' έναν υπέροχο χειμώνα. Marc Jacobs, Valentino και Versace συνόδευσαν τις δημιουργίες τους με φυσικό μακιγιάζ.
Βέβαια το φυσικό μακιγιάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η βασική του δυσκολία είναι να δημιουργήσουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς να το παρακάνουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι το φυσικό μακιγιάζ πρέπει να δείχνει και φυσικό. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι ένα foundation που να ταιριάζει απόλυτα στον τόνο του δέρματος, λίγο ρουζ στα μήλα και στις γωνίες του προσώπου και ένα άχρωμο lip-gloss για ένα ολοκληρωμένο φυσικό μακιγιάζ.

2. Χείλη βαμπίρ

Τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-12 όλα είναι θέμα αντιθέσεων. Από τη μία έχουμε το φυσικό ή καθόλου μακιγιάζ κι από την άλλη βλέπουμε στις πασαρέλες χείλη που «στάζουν αίμα». Από ζεστά πορτοκαλί μέχρι βαθιά κόκκινα και από βυσσινί μέχρι σκούρα μοβ. Γκουρού της μόδας όπως οι Diane von Furstenberg, Gucci, Giles και Yves Saint Laurent επέλεξαν να συνοδέψουν τις δημιουργίες τους με έντονα βαμμένα χείλη.

3. Παχιά φρύδια

Η φυσικότητα είναι μια τάση που έχει γεμίσει την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-12. Κλειδώστε λοιπόν το τσιμπιδάκι για τα φρύδια καθώς φέτος τα παχιά, φυσικά ακόμα και αγορίστικα φρύδια είναι in.
Για εντονότερο αποτέλεσμα στις πασαρέλες των Alexander Wang, Jean Paul Gaultier και Oscar de la Renta είδαμε τα μοντέλα με φρύδια τονισμένα με μαύρο μολύβι.

4. Smoky eyes σε πολλά χρώματα

Το μακιγιάζ με κύριο σημείο αναφοράς τα έντονα μάτια είναι πολύ hot τάση για τον φετινό χειμώνα.
Αυτό που αλλάζει φέτος είναι τα χρώματα των σκιών που καλύπτουν όλη τη χρωματική παλέτα. Από κλασικές μαύρες και καφέ αποχρώσεις στις πασαρέλες των Dolce & Gabbana και Chloe μέχρι πολύχρωμες σκιές στα fashion shows των Narciso Rodriguez, Chanel και μάτια με έντονο smoky στα μοντέλα των Vera Wang και Roberto Caballi.

5. Eyeliner

Γραμμές, γραμμές και πάλι γραμμές. Οι πασαρέλες γέμισαν φέτος με εντυπωσιακές εμφανίσεις που στο μακιγιάζ τους ο πρωταγωνιστής ήταν το eyeliner. Από την κλασική εκδοχή στις πασαρέλες των Giorgio Armani και Gianfrance Ferre μέχρι πιο δραματικές εκδόσεις της συγκεκριμένης τάσεις στα μοντέλα των Dolce & Gabbana και Louis Vuitton.

6. Το πορτοκαλί μακιγιάζ


Κρατήσαμε για το τέλος την πιο φρέσκια και πρωτότυπη τάση στο μακιγιάζ. Στις πασαρέλες των Rodarte, Donna Karan, Prada και πολλών άλλων είδαμε ζεστές πορτοκαλί σκιές.
Από το εκάι του φθινοπώρου μέχρι έντονο πορτοκαλί, πολλές φορές συνδυασμένο με λίγο μοβ, οι σχεδιαστές μόδας αποφάσισαν να ανακηρύξουν την τάση του πορτοκαλί μακιγιάζ σαν την βασίλισσα του φετινού χειμώνα.


Πηγή: woman.pathfinder.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting