By Marcel Eau de Parfum

Φορέστε μόνο το άρωμα σας!


"Είσαι η μούσα μου, είσαι η έμπνευση μου. 
Ακτινοβολείς με έναν αέρα ελευθερίας και αυτοπεποίθησης και κάτι παραπάνω-είσαι η απόλυτη έννοια της γυναίκας".

Marcel Marongiu


Ο Γαλλο-Σουηδός σχεδιαστής Marcel Marongiu είναι γνωστός για τις συναρπαστικές δυναμικές και εξίσου θηλυκές σιλουέτες του, τα πολυτελή του υφάσματα καθώς και την καθαρή χρωματική παλέτα των σχεδίων του. Το ιδανικό πάντρεμα Σκανδιναβικού μινιμαλισμού και Γαλλικής φινέτσας.

Οι Madonna, Isabelle Hubert και Alicia Keys είναι μερικές από τις πιο διάσημες θαυμάστριες του. Τα σχέδια του και η επιμονή του στη λεπτομέρεια του έχουν εξασφαλίσει την επιβράβευση από τη βιομηχανία της μόδας όπου συμπεριλαμβάνονται το Βραβείο του Σχεδιαστή της Χρονιάς από το Σκανδιναβικό Elle και το Βραβείο Γυναικείου Σχεδίου του Συμβουλίου Μόδας της Ρωσίας.

Άρωμα By Marcel EdP

Συναντήστε το μοντέρνο glamour στο άρωμα By Marcel Edp. Υπέροχες νότες ηλιάνθεμου συνδυάζονται με κομψό τριαντάφυλλο Τουρκίας για μία ευωδιά θηλυκής αγνότητας πριν αποκαλυφθούν αισθησιακές και συνάμμα διακριτικές νότες βάσης από σουέντ που σας προκαλούν γλυκά. 
50  ml.
Κωδικός: 22444
Τιμή γνωριμίας: 29,90
Αρχική τιμή: 40,50

Παλέτα Μακιγιάζ By Marcel
Δημιουργήστε μοναδικά look με την παλέτα μακιγιάζ By Marcel. Πολυτελής συσκευασία με πολυεδρική επιφάνεια, η παλέτα μακιγιάζ By Marcel έχει ό,τι χρειάζεστε για ένα εντυπωσιακό, glamorous αποτέλεσμα: 6 σκιές ματιών σε λαμπερές, μπρονζέ αποχρώσεις, 4 ημιδιάφανα λιπ-γκλος σε γήινες και διακριτικές ροζ αποχρώσεις και ρουζ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. 
14.3  g.
Κωδικός: 23050
Τιμή: 13,90
Αρχική τιμή: 38,50

Πορτοφόλι By Marcel
Πορτοφόλι μοναδικής σχεδίασης συνδυάζει καθαρές γραμμές με γυαλιστερό μαύρο και ροζ χρυσαφί λεπτομέρειες. Κρατιέται και σαν τσαντάκι-φάκελο. Μία όμορφη πινελιά στην εμφάνισή σας για μία νύχτα στην πόλη. Υλικό: Απομίμηση Δέρματος, Πολυεστέρας, Κράμα Ψευδάργυρου, Μέταλλο.

Κωδικός: 24243

Τιμή: 22,90

Αρχική τιμή: 33,00

Ζώνη By Marcel


Προσθέστε μία ultra-chic νότα στην εμφάνισή σας με αυτή τη γυαλιστερή μαύρη ζώνη με ροζ χρυσαφί αγκράφα. Μπορεί να φορεθεί μόνη της ή με το πορτοφόλι By Marcel. Υλικό: Απομίμηση Δέρματος, Κράμα Ψευδάργυρου, Μέταλλο.

Κωδικός: 24310

Τιμή: 19,90

Αρχική τιμή: 29,00










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting