Studio Artist by Jonas Wramell


Έμπνευση και δημιουργία του Jonas Wramell


Γίνετε ο προσωπικός σας επαγγελματίας μακιγιέρ με  τη Studio Artist, μια νέα σειρά που σας επιτρέπει να διατηρείτε μια άψογη, φυσική εμφάνιση σε κάθε περιβάλλον. Επαγγελματικό αποτέλεσμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε όπου κι αν είστε!

Τι είναι η Studio Artist?
H Sturio Artist είναι μια ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ που χαρίζει τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα ακόμη και σε φωτισμό που δεν κολακεύει. Ο σχεδιασμός της σειράς βασίστηκε σε πολυετή εμπειρία στο χώρο  του μακιγιάζ με αποτέλεσμα τη δημιουργία ανάλαφρων, διάφανων συνθέσεων και υπέροχα κρεμώδεις υφές που διαχέουν το φως ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο μέσω του Συμπλέγματος Illuma Flair που ανακλά το φως.

Σύμπλεγμα Illuma Flair: σημαίνει τελειότητα στο φως. Βασικό συστατικό όλων των προϊόντων Studio Artist, το μοναδικό σύμπλεγμα σχεδιάστηκε ώστε να διαχέει το φως ομοιόμορφα σε όλη την επιδερμίδα, χαρίζοντας ομοιόμορφη απόχρωση και υφή και άψογο, φυσικό τελείωμα. Αντανακλά και ελέγχει το φως για φυσικά φωτεινή επιδερμίδα.

Malin Akerman | Η Star του Hollywood!

Η Χολυγουντιανή ηθοποιός Malin Akerman γεννήθηκε στη Σουηδία και έγινε γνωστή στο κοινό από τις ταινίες "Η Πρόταση", "27 Φορέματα", "Watchmen" και "The Romantics" καθώς και τους πολυάριθμους ρόλους της στην τηλεόραση. Ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο και συνέχισε ως ηθοποιός. Μετά από χρόνια σκληρής προσπάθειας και εκατοντάδες οντισιόν η αναγνώριση της ήρθε με την εμφάνιση της στην τηλεοπτική σειρά "The Comeback". Από εκεί ο δρόμος προς τις μεγάλες ταινίες του Hollywood ήταν σύντομος. Το status της σαν μια από τις πιο υποσχόμενες ηθοποιούς του Hollywood ολοένα και αυξάνεται.







Δημιουργήστε σαν επαγγελματίας

Σετ επαγγελματικών πινέλων
Με αυτή τη σειρά επαγγελματικών πινέλων μακιγιάζ έχετε τα εργαλεία εκείνα που χρειάζεστε για να δημιουργείτε look σαν μακιγιέζ. Διαθέτουμε μια σειρά πινέλων υψηλής ποιότητας που χαρίζουν άψογο και ακριβές αποτέλεσμα. Τα πινέλα μας διαθέτουν ειδικές κεφαλές για λεπτομερή εφαρμογή και ειδικές τρίχες ώστε να δημιουργούν κάλυψη με τη σωστή υφή και ένταση. Η επιλογή των σωστών πινέλων θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας καλύτερα και να δημιουργήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί. Απολαύστε τα!




Επαγγελματικό πινέλο πούδρας
Κωδικός: 24150
Τιμή: 7,90

Πινέλο ρουζ
Κωδικός: 23255
Τιμή: 6,90

Επαγγελματικό πινέλο φρυδιών
Κωδικός: 24145
Τιμή: 5,50

Επαγγελματικό πινέλο βεντάλια πούδρας
Κωδικός: 24149
Τιμή: 7,90

Επαγγελματικό πινέλο σκιάς ματιών
Κωδικός: 24146
Τιμή: 6,90

Διπλό επαγγελματικό πινέλο σκιάς ματιών
Κωδικός: 24147
Τιμή: 6,90

Θήκη πινέλων μακιγιάζ
Κωδικός: 24143
Τιμή: 8,90




Οι Stars μου δεν κάνουν συμβιβασμούς στο μακιγιάζ τους. Εσείς;


Επαγγελματικό πινέλο Χειλιών Concealer
Αυτό το σταθερό, επίπεδο και ελαφρώς κωνικό πινέλο είναι ειδικά σχεδιασμένο για κάλυψη σε μικρή περιοχή και εφαρμογή ακριβείας. Ιδανικό για να τονίζετε το περίγραμμα των χειλιών ή για να εφαρμόζετε το concealer. Υλικό: Νάϊλον, Αλουμίνιο, Ξύλο.
Διαστάσεις: 17 εκ.
Κωδικός: 24144
Τιμή: 6,90

Κραγιόν Studio Artist Oriflame Beauty
Κρεμώδης λάμψη χωρίς ιριδίζοντα στοιχεία! Βελούδινα απαλή σύνθεση σε ζεστές ματ αποχρώσεις για πλούσια χείλη με άψογο τελείωμα. Η κρεμώδης σύνθεση ενυδατώνει τα χείλη σας χαρίζοντας υπέροχη αίσθηση και εμφάνιση. Η ειδική σχεδίαση σε σχήμα σφαίρας επιτρέπει επαγγελματική ακρίβεια και εφαρμογή.
Τιμή: 8,90

Δείτε όλες τις αποχρώσεις στον ηλεκτρονικό κατάλογο στη σελίδα της Oriflame (σελίδα 11)



Εάν θέλετε να αποκτήσετε την άψογη επιδερμίδα των stars,
 σας προτείνω να δοκιμάσετε το Studio Artist


Επαγγελματικό πινέλο Make Up
Με αυτό το κωνικό πινέλο εφαρμόζετε τη σωστή ποσότητα make up στην επιδερμίδα σας. Ιδανικό για λεία, ομοιόμορφη εφαρμογή. Υλικά: Νάϊλον, Αλουμίνιο, Ξύλο. Διαστάσεις: 18 εκ.
Κωδικός: 24148
Τιμή: 7,90

Make Up Studio Artist Oriflame Beauty
Αποχαιρετήστε για πάντα τα φώτα που δεν κολακεύουν την εμφάνιση σας! Το Σύμπλεγμα Illuma Flair διαχέει το φως κρύβοντας τις ατέλmειες της επιδερμίδας ενώ χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και φυσικό, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα όπου κι αν είστε. Με ανάλαφρη σύνθεση, η επιδερμίδα αποκτά υπέροχη αίσθηση ενώ παραμένει ενυδατωμένη με λαμπερή όψη. SPF 15
30 ml
Τιμή: 12,50

Δείτε όλες τις αποχρώσεις make up στον ηλεκτρονικό κατάλογο στη σελίδα της Oriflame (σελίδα 13)

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για τον κατάλογο 15!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting