Όμορφη πριν και μετά τα 35!

Η ομορφιά είναι, πάνω απ' όλα, προσωπική σας υπόθεση. Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα, ακολουθήστε τους άγραφους κανόνες της περιποίησης και πολύ σύντομα θα κοιτάτε τον καθρέφτη με αυτοποεποίθηση.

Πριν τα 35


Καθαρισμός
Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Γι' αυτό μην αμελείτε την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας. Για να διατηρήσετε την ομορφιά σας, πρέπει από νεαρή ηλικία να καθαρίζετε καθημερινά την επιδερμίδα σας με ένα προϊόν κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας.
Αν είναι λιπαρό, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό προϊόν mousse ή ένα απαλό προϊόν χωρίς ερεθιστικούς παράγοντες. Αποφύγετε τα κοινά σαπούνια που καταστρέφουν το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό ή κανονικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γαλάκτωμα καθαρισμού και τονωτική λοσιόν.

Πίλινγκ
Κάντε απολέπιση 1 ή 2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, βοηθά στη απορρόφηση της ενυδατικής κρέμας και χαρίζει λάμψη.

Ενυδάτωση
Η κρέμα που θα χρησιμοποιείτε το πρωί πρέπει να περιέχει αντιοξειδωτικούς παράγοντες για την προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις και τις ελεύθερες ρίζες. Για το βράδυ θα πρέπει να επιλέξετε μία κρέμα με οξέα φρούτων, βιταμίνη Α, σαλικυλικό και γλυκολικό οξύ για την ανανέωση των κυττάρων και την πρόληψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Αν, όμως, το δέρμα σας αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα, όπως ακμή ή σμηγματόρροια, καλύτερα να συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας για το ποιο προϊόν είναι κατάλληλο για την περίπτωσή σας.

Μετά τα 35


Αντιρυτιδική φροντίδα
Ανακαλύψτε τις αντιρυτιδικές κρέμες με ρετινόλη, οξέα φρούτων ή ένζυμα. Διεγείρουν την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, αναζωογονούν το δέρμα και απαλύνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επίσης, δεν θα πρέπει να παραμελείτε την περιοχή των ματιών η οποία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.



Πηγή: miss24gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting