Diamond Cellular Anti-Ageing | Η επανάσταση στην αντιγήρανση

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας την απόλυτη πολυτέλεια!



Αντιγηραντική Κρέμα Κυτταρικής Θεραπείας Diamond Cellular

Αυτή η εξαιρετικά πλούσια κρέμα ημέρας στοχεύει στα ορατά σημάδια γήρανσης και αποκαλύπτει μία επιδερμίδα που αψηφά την ηλικία της. Το Diamond Elixir™ βελτιώνει τη λάμψη και την ομοιομορφία της επιδερμίδας. Το σύμπλεγμα Eternal Beauty αυξάνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων. Αστραφτερά σωματίδια χαρίζουν άμεσα λάμψη. 
50  ml.
Κωδικός:13659 
Τιμή: 54,00


Θεραπεία Αποκατάστασης Νύχτας Diamond Cellular

Ένας ισχυρός συνδυασμός πολύτιμων φυσικών συστατικών και επαναστατικής τεχνολογίας. Το προϊόν αποκατάστασης που δρα τη νύχτα βοηθάει την κυτταρική ανανέωση με αποτέλεσμα να αποκτήσετε πιο νεανική επιδερμίδα μέσα σε 14 μόνο νύχτες. Το σύμπλεγμα Diamond Elixir™ βελτιώνει τη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ το Κυτταρικό Ανθρακικό Οξύ ανανεώνει την επιφάνεια της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε το προϊόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε. 
30  ml.
Κωδικός:18437 
Τιμή: 58,00



Συμπυκνωμένο Σέρουμ Diamond Cellular

Ένας εκτυφλωτικός συνδυασμός υψηλής απόδοσης και πολυτέλειας. Σύνθεση με γρήγορη δράση για άμεση φωτεινότητα της επιδερμίδας ενώ καταπολεμούνται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Εμπλουτισμένο με πραγματική διαμαντόσκονη για λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Εφαρμόστε το μόνο του ή πριν την Αντιγηραντική Κρέμα Diamond Cellular για καλύτερα αποτελέσματα. 30  ml.
Κωδικός:20274 
Τιμή: 58,00

1 σχόλια:

Top blogs είπε...

Αγαπητή φίλη χρειαζόμαστε ένα mail για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σου σχετικά με την παρουσίαση του ιστολογίου σου.
Με εκτίμηση.

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting