H Orilfame



Η Oriflame ιδρύθηκε το 1967 από δύο αδέλφια και τον συνεργάτη τους, και είναι σήμερα μια πολυεθνική εταιρία καλλυντικών απευθείας πώλησης με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως. Το ευρύ της χαρτοφυλάκιο Σουηδικών, φυσικών και καινοτόμων προϊόντων προωθείται μέσω ενός δικτύου ενεργών μελών που αποτελείται από περίπου 3.6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Consultants, που πραγματοποιούν ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα €1.5 δισεκατομμύρια το χρόνο.
Η Oriflame προσφέρει τη δυναμικότερη επιχειρησιακή ευκαιρία σε όσους θέλουν να αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα και να εργαστούν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους μέσω της μοναδικής της επιχειρηματικής ιδέας - Κέρδισε Χρήματα Σήμερα και Πραγματοποίησε τα Όνειρά Σου ΑύριοTM (Make Money Today and Fulfill Your Dreams TomorrowTM).
Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και τη φύση αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας της εταιρίας και αντικατοπτρίζονται στην κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική της. Η Oriflame στηρίζει πολυάριθμα φιλανθρωπικά προγράμματα παγκοσμίως και είναι συνιδρύτρια του World Childhood Foundation. Η Oriflame είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο αξιών της Στοκχόλμης (Nasdaq OMX Nordic Exchange).
Με μια ματιά
  • € 1.5 δισεκατομμύρια σε ετήσιες πωλήσεις
  • Περίπου 3.6 εκατομμύρια Consultants
  • 8000 υπάλληλοι
  • 1000 προϊόντα ετησίως
  • Συνιδρύτρια του World Childhood Foundation.
  • Ιδιόκτητο Διεθνές Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) με περισσότερους από 100 επιστήμονες
  • 5 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής σε Σουηδία, Πολωνία, Κίνα, Ρωσία και Ινδία
  • Εισηγμένη στο Χρηματιστήριο αξιών Nasdaq (Nasdaq OMX Exchange) από το Μάρτιο του 2004
  • Προϊόντα βασισμένα σε φυσικά συστατικά που δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε ζώα
  • Παρουσία σε πάνω από 60 χώρες εκ των οποίων σε 13 με franchise

Ομορφιά με Σουηδικό τρόπο 

Η φύση αποτελεί την καθοριστική έμπνευση για την Oriflame για περισσότερο από 40 χρόνια, από τότε που ιδρύθηκε στη Σουηδία. Η αγνή ομορφιά της Σουηδικής φύσης είναι από τότε το σήμα κατατεθέν των καλλυντικών μας.


Με περισσότερο από 40 χρόνια εμπειρίας, με πάνω από 1000 επιστήμονες και με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης καταλαβαίνετε γιατί στην Oriflame έχουμε πείρα στην πρόοδο. Διαρκώς ψάχνουμε καλύτερες λύσεις και επιστημονικές εφαρμογές ώστε να δημιουργήσουμε καινοτομικά προϊόντα, τα οποία είναι σύγχρονα και καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών.
Η διαδικασία της έρευνας ξεκινάει με τον εντοπισμό των βαθύτερων αναγκών του καταναλωτή, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε βαθιά κατανόηση της συμπεριφοράς και των επιθυμιών του, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε προϊόντα που μπορούν να τον ικανοποιούν. Έτσι λοιπόν, αναλύουμε διαρκώς τις τελευταίες τάσεις στην ομορφιά και την κοσμετολογία και επικοινωνούμε άμεσα με τους καταναλωτές μέσα από τις πλέον σύγχρονες έρευνες αγοράς.


Η ζωή ενός προϊόντος της Oriflame ξεκινάει στο Ινστιτούτο Έρευνας, όπου προηγμένη επιστημονική γνώση χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μοναδικών και μερικές φορές πατενταρισμένων τεχνολογιών που μας δίνουν το προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας. 
Αυτές οι νέες τεχνολογίες στη συνέχεια προωθούνται στους επιστήμονες στο Προϊοντικό Κέντρο Ανάπτυξης στο Δουβλίνο, των οποίων ο ρόλος είναι να δημιουργήσουν μία καλλυντική σύνθεση η οποία είτε θα προστεθεί σε μία ήδη υπάρχουσα σειρά της Oriflame ή θα ξεκινήσει μία νέα, να γίνει η παραγωγή της και να διατεθεί στην αγορά. Όμως, το πιο σημαντικό μέρος του ρόλου τους είναι να δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα αγαπήσετε και που θα απολαύσετε.
Στο Oriderm, το ιδιόκτητο κέντρο δοκιμών, εξοπλισμός προηγμένης τεχνολογίας χρησιμοποιείται για να μετρήσει άμεσα την αποτελεσματικότητα των προϊόντων στην επιδερμίδα εθελοντών. Αυτό μας επιτρέπει να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα στην ανθρώπινη επιδερμίδα και δίνει σε εσάς τη σιγουριά ότι οι ισχυρισμοί που διαβάζετε στον κατάλογο είναι αληθινοί. Η χρήση της επιστήμης είναι πολύ σημαντική στη δημιουργία των προϊόντων μας, είναι όμως εξίσου σημαντική για εμάς η εξασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας αλλά και η εφαρμογή της ηθικής δεοντολογίας σε ό,τι κάνουμε.
Η Oriflame συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες εταιρίες στον κόσμο που άντλησαν και αντλούν την έμπνευσή τους από τη φύση - από τα πλούσια σε μέταλλα, βότανα και φυτά που μεγαλώνουν στις ακτές και τα δάση της Σουηδίας, τα πλούσια λιβάδια και τα καθαρά νερά. Η Σουηδική φύση αποτελεί το σήμα κατατεθέν των φυσικών μας καλλυντικών.


Όταν είναι ασφαλές, εφικτό και αβλαβές προς τη φύση να αντλήσουμε συστατικά απευθείας από αυτήν, το κάνουμε. Ενώ πολλά από τα προϊόντα περιέχουν συστατικά από τη Σουηδική φύση, αναζητούμε τα καλύτερα φυσικά συστατικά και στον υπόλοιπο κόσμο για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό.Επικεντρωνόμαστε στο να βρίσκουμε υλικά από ανανεώσιμες φυσικές πηγές και δουλεύουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλικός προς το περιβάλλον - χρησιμοποιούμε συστατικά που έχουν συλλεχθεί κάτω από απόλυτα δεοντολογικές συνθήκες, έως και το να περιορίζουμε τις ποσότητες των απορριμμάτων και των ρύπων.
Εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και ότι προσφέρουν αυτό που υπόσχονται. Είμαστε τόσο σίγουροι, ώστε προσφέρουμε 100% επιστροφή των χρημάτων στους πελάτες μας για όλα τα καλλυντικά μας προϊόντα αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι. Ο συνδυασμός της σοφίας της φύσης με τις καλύτερες σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις εξασφαλίζει ότι στην Oriflame δημιουργούμε διακεκριμένα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας και καλλυντικά τα οποία απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε 61 χώρες σε όλον τον κόσμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting