HAPPY FEET | Φροντίδα για τα πόδια!


Τώρα το καλοκαίρι τα όμορφα, περιποιημένα πόδια γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές. Δώστε τους την extra φροντίδα που χρειάζονται αυτή την εποχή  ακολουθώντας τα παρακάτω εύκολα και γρήγορα tips.

1. Αρχίστε με ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο - σε χλιαρό νερό και αρωματικά άλατα. Mαλακώνει τα πέλματα και τα προετοιμάζει για τα επόμενα βήματα του πεντικιούρ.  

2. Μην κόβετε τα πετσάκια. Χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο μαλακτικό προϊόν και σπρώξτε τα προς τη βάση των νυχιών με τα ειδικά ξύλινα sticks.

3. Χρησιμοποιείτε συχνά ελαφρόπετρα. Για μαλακά πέλματα χωρίς σκληρύνσεις, τρίψτε και λειάνετε τα «άγρια» σημεία με μία ελαφρόπετρα όχι μόνο όταν κάνετε πεντικιούρ αλλά και κατά τη διάρκεια του ντους.

4. Θυμηθείτε την απολέπιση. Απλώστε στα πόδια σας ένα προϊόν απολέπισης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Κάντε μασάζ ξεκινώντας από τη βάση του πέλματος και συνεχίζοντας προς τα πάνω.

5. Βάλτε ενυδατική. Καταπολεμήστε τις ξηρές, σκασμένες φτέρνες απλώνοντας ενυδατική κρέμα ποδιών κάθε βράδυ πριν τον ύπνο ή μετά το ντους, όταν οι πόροι του δέρματος είναι ανοιχτοί. Για καλύτερα αποτελέσματα, φορέστε κάλτσες αμέσως αφού απλώσετε την κρέμα.  

6. Μην κόβετε το πλαϊνό μέρος των νυχιών. Υπάρχει κίνδυνος μεγαλώνοντας να εισχωρήσουν στο δέρμα. Λιμάρετε ακολουθώντας το φυσικό σχήμα των νυχιών σας, που είναι και το πιο κολακευτικό για τα πόδια σας. 

7. Εφαρμόστε την ειδική βάση. Βάζετε πάντα στα νύχια σας την ειδική βάση πριν το βερνίκι. Το βοηθάει να απλωθεί καλύτερα και δεν αφήνει το χρώμα να εισχωρήσει στα νύχια και να τα κιτρινίσει.   

8. Προσέξτε τις στρώσεις. Δύο λεπτές στρώσεις βερνίκι (και όχι μια πιο παχιά) και μία στρώση σκληρυντικό θα προστατέψουν το χρώμα από το ξεφλούδισμα. Ανανεώνετε το σκληρυντικό κάθε 2-3 μέρες και βάζετε λάδι στα πετσάκια καθημερινά για να διατηρήσετε το πεντικιούρ σας αναλλοίωτο για εβδομάδες.  

Πηγή: myself.gr

Προϊόντα Oriflame για όμορφα και περιποιημένα πόδια!


Δροσιστικό Τζελ Ποδιών Feet Up

Δροσίστε και διατηρήστε τα πόδια σας φυσικά αναζωογονημένα. Το Έλαιο Lemongrass δρα ως αποσμητικό ενώ το Water Mint αφήνει τα πόδια σας απαλά και γεμάτα φρεσκάδα. Αποτελέσματα δροσιάς με μεγάλη διάρκεια και ευχάριστο άρωμα. 75  ml.

Κωδικός: 20547
Τιμή: 6,95
Αρχική Τιμή: 8,95




Χαλαρωτικό Ποδόλουτρο Feet Up

Αναζωογονήστε τα πόδια σας αφήνοντας τα απαλά και ενυδατωμένα. Το χαλαρωτικό Έλαιο Λεβάντας και το καταπραϋντικό Έλαιο Ευκάλυπτου ανακουφίζουν τα κουρασμένα πόδια σας. 150  ml.

Κωδικός: 20550
Τιμή: 5,95
Αρχική Τιμή: 8,95






Αναζωογονητικό Σπρέι Ποδιών Feet Up

Δροσίστε τα πόδια σας στη στιγμή και διατηρήστε τα γεμάτα φρεσκάδα με τεχνολογία κατά της δυσοσμίας που δρα αποσμητικά με ευχάριστο άρωμα. Το Έλαιο Ευκάλυπτου δρα ως φυσικό αποσμητικό και η Μέντα δροσίζει. Χρησιμοποιήστε το οποιαδήποτε στιγμή στα πόδια ή στα παπούτσια σας. 150  ml.

Κωδικός: 20549
Τιμή: 10,55


Καταπραϋντική Κρέμα Ποδιών Feet Up

Καταπραΰνει και απαλύνει ακόμη και τα πιο ξηρά πόδια. Το ενυδατικό έλαιο από Σπόρο Σίτου και το καταπραϋντικό Άνθος Πορτοκαλιού συνδυάζονται σε αυτήν την πλούσια κρέμα που απορροφάται άμεσα. Χρησιμοποιείστε την οποιαδήποτε στιγμή για βαθιά ενυδάτωση. Με ευχάριστο άρωμα. 75  ml.

Κωδικός: 20548
Τιμή: 8,55


Απολεπιστικό Προϊόν για τα Πόδια Feet Up

Απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και αποκτήστε απαλά πόδια. Με απαλυντική, τονωτική Σάλβια και θρεπτικό, ενυδατικό έλαιο Γλυκού Αμυγδάλου. Αποτελεσματική σύνθεση με ευχάριστο άρωμα, ήπιο για καθημερινή χρήση. 75  ml.

Κωδικός: 20553
Τιμή: 5,95
Αρχική Τιμή: 8,95

Αποσμητικό Ποδιών Fresh Glow Feet Up

Διατηρήστε τα πόδια σας δροσερά και προστατευμένα. Αποσμητικό σπρέι με εκχυλίσματα Ροζ Γκρέιπ-φρουτ για απαλά και λαμπερά πόδια. Με αναζωογονητικό άρωμα, προστατεύει από την κακοσμία. 125  ml.

Κωδικός: 21850
Τιμή: 9,45
Αρχική Τιμή: 10,95

Βουρτσάκι και Λίμα Ποδιών

Αφού κάνετε ποδόλουτρο, χρησιμοποιήστε τη λίμα ποδιών σετην τραχιά επιδερμίδα, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι στα νύχια σας για να ολοκληρώσετε το πεντικιούρ σας. PS, PP, Γυαλόχαρτο. 0 mm.

Κωδικός: 18769
Τιμή: 2,90
Αρχική Τιμή: 7,00

Ενυδατικές Κάλτσες

Βαμβακερές κάλτσες που τις χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με τη Μάσκα Ποδιών ή την Ενυδατική κρέμα ποδιών.

Κωδικός: 16675
Τιμή: 5,90




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting