Προϊόντα Wellness | Τα χρειαζόμαστε;



Γιατί χρειάζεστε τα προϊόντα Wellness;

Οι διατροφικές συνήθειες των περισσοτέρων ανθρώπων -το γεύμα που καταναλώνουν, ο τρόπος παρασκευής του, οι ώρες που τρώνε, η ποσότητα των γευμάτων και η κατανάλωση αλκοόλ- καθορίζονται κυρίως από τις κοινωνικές τους συνήθειες και τις παραδόσεις παρά από την επιθυμία να υιοθετήσουν διατροφικές συνήθειες υψηλής θρεπτικής αξίας για μεγαλύτερης διάρκειας και υγιή ζωή. Στις οικογένειες που και οι δύο γονείς εργάζονται, οι εύκολες τροφές (προπαρασκευασμένα τρόφιμα, τροφές έτοιμες για ψήσιμο και κατεργασμένες) διευκολύνουν την οργάνωση του χρόνου τους αλλά επιβαρύνουν συγχρόνως την υγεία τους. Οι ανθυγιεινές τροφές, κατά περίεργο τρόπο, είναι πιο οικονομικές, με περισσότερες θερμίδες και χαμηλής θρεπτικής αξίας. Επίσης, είναι σαφώς πιο εύκολη επιλογή σε αντίθεση με τις φρέσκες, θρεπτικές και βιολογικές τροφές.
Διατροφικές έρευνες έχουν δείξει ότι το 90% των ανθρώπων δεν καταναλώνουν την ελάχιστη συνιστώμενη ποσότητα (500g) λαχανικών και φρούτων ανά ημέρα. Η συνιστώμενη ποσότητα για παιδιά ηλικίας 4-10 είναι 400 γραμμάρια και το 90% των παιδιών δεν την καταναλώνουν. Πιθανή αιτία είναι ότι ούτε οι γονείς τους καταναλώνουν την απαιτούμενη συνιστώμενη ποσότητα. Είναι δύσκολο να εξασφαλίσουν ή να διατηρήσουν ένα τρόπο διατροφής που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του οργανισμού τους χωρίς να χρησιμοποιούν συμπληρώματα διατροφής και μικροστοιχεία γι’ αυτόν το σκοπό.
Η κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής εξαρτάται πολλές φορές από την ηλικία, το επίπεδο άθλησης, το φύλο, το μέρος που μένουμε, τον τρόπο ζωής μας. Συμπληρώστε αυτό το τεστ και δείτε εάν πρέπει να παίρνετε συμπληρώματα διατροφής. Εάν συμπληρώσετε αρκετά από τα παρακάτω κουτάκια τότε ωφέλιμο θα ήταν να πίνετε το ρόφημα Natural Balance Shake.

checkbox-option_small.gif Είστε υπέρβαρος (Δείκτης Μάζας Σώματος>25) ή θέλετε να χάσετε βάρος;
checkbox-option_small.gif Τρώτε συχνά έξω, αγοράζετε σνακς ή νιώθετε την ανάγκη να καταναλώνετε κάτι γλυκό τις περισσότερες μέρες;
checkbox-option_small.gif Μένετε σε πόλη (ρύπανση) ή καπνίζετε;
checkbox-option_small.gif Είστε μεσήλικας ή μεγαλύτερης ηλικίας;
checkbox-option_small.gif Το 50% της διατροφής σας αποτελείται από μαγειρεμένες ή κατεργασμένες τροφές;

Συμπληρώστε το κουτάκι εάν δεν
checkbox-option_small.gif Τρώτε 3 κυρίως γεύματα και 2 σνακ καθημερινά;
checkbox-option_small.gif Εκθέτετε τα χέρια και τα πόδια σας για τουλάχιστον 20 λεπτά στον ήλιο καθημερινά;
checkbox-option_small.gif Καταναλώνετε 500 – 1000 γραμμάρια φρέσκων λαχανικών και φρούτων καθημερινά;
checkbox-option_small.gif Τρώτε ξηρούς καρπούς, πράσινα λαχανικά ή ψάρια κάθε μέρα;

Εάν έχετε συμπληρώσει τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω κουτάκια θα σας προτείναμε να πίνετε τo ρόφημα Natural Balance Shake. Όλες οι δυσκολίες αντιμετωπίζονται και η Oriflame σας έχει τη λύση για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Προϊόντα υψηλών προδιαγραφών

Τα προϊόντα Wellness by Oriflame δημιουργούνται και παράγονται στη Σουηδία και περιέχουν φυσικά συστατικά και σε καμία περίπτωση δεν είναι γενετικά τροποποιημένα. Η παραγωγή τους σε πρωταρχικό στάδιο πραγματοποιείται στη Σουηδία, σε επιλεγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές που η Oriflame θέτει. Καθ' όλη τη διαδικασία παραγωγής τηρούνται οι Κανόνες Καλής Παραγωγής (Good Manufacturing Practice - GMP) και τα πρότυπα ποιότητας των φαρμακευτικών βιομηχανιών προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων.

Η φιλοσοφία των προϊόντων Wellness by Oriflame

Η ομορφιά δε φαίνεται μόνο στην επιδερμίδα μας αλλά είναι και εσωτερική. Τα προϊόντα Wellness by Oriflame είναι σχεδιασμένα για τις γυναίκες και τους άντρες που ο οργανισμός τους έχει ανάγκη από την πρόσληψη όλων των απαραίτητων διατροφικών συστατικών. Χρησιμοποιώντας συστατικά εμπνευσμένα από τη φύση αλλά και από καινοτομικές φόρμουλες, τα προϊόντα Wellness αποτελούν υψηλής ποιότητας προϊόντα που προσφέρουν εξισορροπημένη διατροφική υποστήριξη στον οργανισμό σας καθημερινά.
Τα προϊόντα Wellness by Oriflame είναι αποτέλεσμα ερευνών που διεξάγονται στη Σουηδία από κορυφαίους Σουηδούς επιστήμονες διεθνούς φήμης και ειδικευμένους διατροφολόγους. Εκτενείς  κλινικές δοκιμές και μακροχρόνιες έρευνες έγιναν ώστε να εξασφαλισθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των προϊόντων Wellness. Όλα τα προϊόντα έχουν παραχθεί τηρώντας τους κανόνες καλής παραγωγής (Good Manufacturing Process-GMP), γεγονός που εξασφαλίζει την αγνότητα και την υψηλή τους ποιότητα.
Η προσέγγιση της ολοκληρωμένης ομορφιάς ξεκινά από τα προϊόντα Wellness by Oriflame.    

Συνδρομή Wellness ΤΩΡΑ!


Κάντε σήμερα την αρχή και καλωσορίστε τον υπέροχο νέο σας εαυτό!

Τι είναι η συνδρομή Wellness;

Ένα πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε συνδρομητής του Natural Balance Shake που προτιμάτε και να εξασφαλίσετε το αγαπημένο σας προϊόν, χωρίς καμία χρέωση συνδρομής.
Κάντε τώρα την αίτηση συνδρομής σας για την αγορά ενός Natural Balance Shake για 3 συνεχόμενους καταλόγους και πάρτε στον 4ο κατάλογο ένα Natural Balance Shake ΔΩΡΟ!

Πώς λειτουργεί;

Είναι πολύ απλό!
  • Ανοίξτε μία Συνδρομή.
  • Βάλτε την κανονική σας παραγγελία.
  • Το Natural Balance Shake που έχετε υποδείξει στη συνδρομή σας θα προστίθεται αυτόματα στην κανονική σας παραγγελία και στην ποσότητα την οποία έχετε υποδείξει.

Που μπορώ να κάνω αίτηση συνδρομής Wellness;

Για να γίνετε συνδρομητής Wellness κάντε κλικ στο Συνδρομή Wellness στις Παραγγελίες αφού κάνετε είσοδο με τον κωδικό σας και τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, δημιουργήστε τη συνδρομή σας εισάγοντας το όνομα και το επώνυμο σας στα αντίστοιχα πεδία και επιλέγοντας το Natural Balance Shake που προτιμάτε.
Μπορείτε να δημιουργήσετε συνδρομές και για τους πελάτες σας ακολουθώντας την ίδια ακριβώς διαδικασία ενώ οι συνδρομές μπορούν να διακοπούν οποιαδήποτε στιγμή.
Οι αιτήσεις συνδρομών μπορούν να γίνονται και τηλεφωνικά στο 8011168801 ή με fax στο 2106811191.

Ποια είναι τα Οφέλη της Συνδρομής Wellness;,

Με τη συνδρομή σας παίρνετε στον 4ο συνεχόμενο κατάλογο το Natural Balance Shake που έχετε επιλέξει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Θεωρητικά αυτό σημαίνει πως σε κάθε έναν από τους 4 συνεχόμενους καταλόγους έχετε έκπτωση 25% στα Natural Balance Shakes. Ωστόσο τη συνολική έκπτωση 100% την παίρνετε συγκεντρωτικά στον 4ο κατάλογο εφόσον και μόνο έχετε ολοκληρώσει το πρόγραμμα σας.
Αλλά τα οφέλη είναι ακόμα περισσότερα… Δεν διακινδυνεύετε να μείνετε χωρίς το αγαπημένο σας προϊόν Wellness γιατί μπαίνει αυτόματα στην παραγγελία σας σε κάθε Κατάλογο και είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να παραμείνετε σε φόρμα και να διατηρήσετε την καλή υγεία σας!
Προτείνοντας και σε άλλους τη Συνδρομή Wellness αυξάνονται οι πωλήσεις και τα κέρδη σας όταν τα Wellness περιλαμβάνονται στις παραγγελίες που συγκεντρώνετε. Αυξάνεται η καταναλωτική δραστηριότητα καθώς υπενθυμίζεται στους Consultants που έχουν συνδρομή να βάλουν την παραγγελία τους. Επίσης η εγγραφή Νέων Μελών γίνεται ευκολότερη και εξασφαλίζετε ευχαριστημένους πελάτες που απολαμβάνουν τα οφέλη των Wellness by Oriflame.
Γίνετε τώρα συνδρομητές Wellness εύκολα και οικονομικά, εξασφαλίστε το αγαπημένο σας προϊόν και παραμείνετε σε φόρμα.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Ένας Consultant μπορεί να ξεκινήσει μία συνδρομή όποια στιγμή θέλει αρκεί να βάλει μετά παραγγελία μέσα στον ίδιο κατάλογο.
  • Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις δικές τους προσωπικές συνδρομές κάτω από τον Consultant τους.
  • Μετά από κάθε περίοδο συνδρομής 4ων καταλόγων οι συνδρομές σας ανανεώνονται αυτόματα. Εάν δεν επιθυμείτε τη συνέχισή τους πρέπει εσείς να δηλώσετε τη διακοπή τους.
  • Οι συνδρομές μπορούν να διακοπούν ανά πάσα στιγμή.
  • Αν σε κάποιο κατάλογο δε βάλετε παραγγελία οι συνδρομές σας διακόπτονται αυτόματα.
  • Τα τεμάχια που έχετε επιλέξει σε κάθε συνδρομή Natural Balance Shake δεν αλλάζουν. Αν επιθυμείτε αλλαγή στα τεμάχια θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή και να δημιουργήσετε μια νέα.
  • Μπορείτε να είστε συνδρομητές και στις τρεις γεύσεις εάν επιθυμείτε.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Oriflame?
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Για νεες προσφορες!

Είμαστε Top Blogs!

Είμαστε Top Blogs!
Βρείτε μας ανάμεσα στα καλύτερα!

Για την ομορφια!

 
Beauty Case Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting